Haflingerstal 'De Dorschkamp'

Buitenritten

Naast de lessen in de bak streven wij ernaar om onze klanten een aantal keer per jaar de mogelijkheid te bieden om lekker in het bos te rijden. Het tempo wordt afgestemd op het niveau van de ruiters.

De bosritten zijn 1 uur wil je langer dan 1 uur rijden is dit in overleg mogelijk. Zo kan je denken aan Pannenkoekenritten; We rijden naar panoramahoeve, zetten daar de paarden in de daarvoor bestemde paddock. Verzorgen eerst de paarden en gaan dan op eigen kosten pannenkoeken of poffertjes eten. Daarna vervolgen we onze rit weer verder. Het ligt aan de afgesproken buitenrit tijd of we verder kunnen rijden of weer naar huis rijden. De afgesproken buitenrit tijd is bedoelt om te rijden, dus het eten zit niet bij de tijd in begrepen.

 

Wildtochten: Dit zijn tochten van maar liefst 3 of 4 uur. We gaan dan richting Ginkelse heide en proberen daar in de bossen wild te spoten. In deze toch nemen we zadeltassen met eten en drinken mee. Ook hier kan in overleg pannenkoeken of poffertjes gegeten worden.

Meerdaagsetochten: In 2018 worden is het ook mogelijk om meerdaagse tochten te boeken. Het is dan mogelijk om met overnachting meerdere dagen langere tochten te rijden. Te bedenken: beginnen met een avondtocht, de volgende dag een dagtocht en de dag daarna een vroege ochtend tocht. De avond en vroege ochtendtocht zullen korter zijn dan de dagtocht. Inclusief overnachting, eten en drinken.

 

Voor tarieven kijk onder het kopje lessen/prijslijst